Χυδαιότητα! Διαμοιράζει τα ιμάτια … του Τατοίου με τον Κάρολο και γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες κολλητούς του ο Κυριάκος! Ποιοι συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη από τη Σκωτία

(Πηγή: thefaq.gr)

Το Μέγαρο Μαξίμου ουσιαστικά αποκάλυψε ποιοι συμμετέχουν στο Ελληνικό Συμβούλιο του οργανισμού Sustainable Markets Initiative του Καρόλου που πρόκειται για καθαρά επιχειρηματική δραστηριότητα. Έτσι μας πληροφορεί ότι «στην τηλεδιάσκεψη, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, έλαβαν μέρος ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και πρόεδρος του SMI Greek Council Ιωάννης Παράσχης, ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχης Βασιλάκης, η διευθύνουσα σύμβουλος της Diana Shipping Inc Σεμίραμις Παληού, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ευθύμιος Μπουλούτας, ο διευθύνων σύμβουλος της Energean Μαθιός Ρήγας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης, ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.