Ραγδαίες αποκαλύψεις για το Μάτι: Ποιοι εκλεκτοί του Μητσοτάκη κατηγορούνται ότι άφησαν συνειδητά τους ανθρώπους αβοήθητους στη φονική πυρκαγιά που πήρε 103 ζωές

(Πηγή: thefaq.gr)

Η ώρα της μεγαλης απόκάλυψης της αλήθειας για το “στήσιμο” στο Μάτι πλησιάζει, έστω και περίπου 5 χρόνια μετά την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 103 συνανθρώπους μας.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμα που εξέδωσε αποφαίνεται υπέρ της αναβάθμισης του κατηγορητηρίου από πλημμέλημα σε κακούργημα για πέντε ανώτατους αξιωματικούς της πυροσβεστικής υπηρεσίας (ΠΥ), όπως είχε ζητήσει σε τρία διαδοχικά αιτήματα προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο ανακριτής Θανάσης Μαρνέρης, τα οποία όμως δεν είχαν γίνει δεκτά. Πρόκειται για πέντε από τους συνολικά έντεκα ανώτατους αξιωματικούς της ΠΥ, για τους οποίους ο έμπειρος ανακριτής είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.