Καταπέλτης ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή με τη φιλομοναρχική στροφή Μητσοτάκη: “Δίνει την ευκαιρία σε ορισμένους κύκλους οι οποίοι ταυτίζονται με αυτόν τον ξεπερασμένο θεσμό να σηκώσουν κεφάλι.”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η ενασχόληση της κυβέρνησης με την μοναρχία στην Ελλάδα, αναδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κοινωνική πραγματικότητα», είπε Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

«Το να αναμοχλεύουμε το θέμα της μοναρχίας με μικροπολιτικά και μικροκομματικά κριτήρια δεν χρησιμεύει σε τίποτα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Αντιθέτως δίνει σε ορισμένους κύκλους οι οποίοι ταυτίζονται με αυτόν τον ξεπερασμένο θεσμό, την ευκαιρία να σηκώσουν κεφάλι.

the FAQ team

Δεύτερον ο κύριος Μητσοτάκης είναι ειδικός επί των Βασιλικών κήπων ή για τη διαμόρφωση μεγάλων εκτάσεων; Που απόκτησε αυτές τις γνώσεις; Γιατί δεν φωνάζει στο γραφείο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.