Σε άμεσο κίνδυνο η Ελλάδα με εντολή Μητσοτάκη: Ο Τσιάρας αγνοεί για 2η φορά την ΕΕ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη νέος ευρω-διασυρμός για διαφθορά και υπονόμευση της Δικαιοσύνης με αφορμή τη Novartis και τους διωγμούς δημοσιογράφων!

(Πηγή: thefaq.gr)

Σήμερα ενημερώνει τους ευρωβουλευτές για την κατάσταση του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, σύμφωνα με το Euractiv. Η κα Τουλουπάκη, που στοχοποιήθηκε και τελικά διώκεται για την έρευνα του σκανδάλου της Novartis της οποίας ηγήθηκε, πρόκειται να μιλήσει στην Ομάδα Ελέγχου για θέματα Δημοκρατίας, Κράτους Δικαίου και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων στις 18.00 ώρα Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο. Παρών αναμένεται να είναι εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά την ίδια πηγή

Είχε προηγηθεί τον Μάρτιο η ομιλία της κας Τουλουπάκη στην Επιτροπή κατά της Διαφθοράς του Ευρωκοινοβουλίου, κατά την οποία ενημέρωσε σχετικά με την δίωξη της στην Ελλάδα για τις… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.