Θρασύτατοι από κούνια: Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που το κόμμα της έχει χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων στο Κράτος, αποδέχεται ως “τζαμπατζήδες” … τους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα με την αστρονομική ρήτρα αναπροσαρμογής! (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί … λέει μια σοφή λαϊκή ρήση! Και όμως στο “γαλάζιο” σπίτι του Μαξίμου δεν ισχύει αυτή η αρχή. Ο Γιάννης Οικονόμου που εκπροσωπεί την κυβέρνηση του κόμματος – μεγαλομπαταχτσή του Δημοσίου με χρέη εδώ και δεκαετίες που ξεπερνούν τα 350 εκ ευρώ … αποδέχτηκε έμμεσα τον χαρακτηρισμό  “τζαμπατζήδες” για  τους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος μετά τις αστρονομικές αυξήσεις της ρήτρας αναπροσραμογής, που είχε προσδώσει το πρωί, βουλευτής της ΝΔ.

Σε μια σοκαριστική τοποθέτηση προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που για να δικαιολογήσει τις διακοπές ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά άφησε χυδαία υπονοούμενα για κακοπληρωτές και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.