Οικογενειακή ιδιοκτησία … πάει να κάνει ο Μητσοτάκης τη ΝΔ! Πετάνε από το Συνέδριο τους συνδικαλιστές – Μόνο ο πρόεδρος ή ο ΓΓ των οργανώσεων

(Πηγή: thefaq.gr)

Την αλλεργία του στις αντίθετες φωνές επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς διώχνει από το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τους εκπροσώπους των συνδικαλιστών.

Σάλος  επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους του «γαλάζιου» συνδικαλιστικού κινήματος καθώς αποκλείουν τους εκπροσώπους απ’ το επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ieidiseis.gr, πρόκειται για εντολή του γραμματέα του κόμματος Παύλου Μαρινάκη, κατόπιν απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Πετάνε εμάς από το συνέδριο για να ακούγονται μόνο τα golden boys!» αναφέρουν οργισμένοι συνδικαλιστές της ΝΔ που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, με την ανάδειξη στην ηγεσία κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη άλλαξε το καταστατικό του κόμματος και δεν συμμετέχουν έτσι εξ οφ’ιτσιο 101 στελέχη από την ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και 101 στελέχη από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.