“Καρφιά” Γκουτέριες! «Έντονες συζητήσεις» … με Ζελένσκι για να γίνει πραγματικότητα η εκκένωση της Μαριούπολης – “Σημαντικό να έχουμε μια ολοκληρωμένη έρευνα για το τι έγινε στη Μπούτσα”

(Πηγή: thefaq.gr)

Η Μαριούπολη είναι «μια κρίση μέσα στην κρίση», τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα στο Κίεβο με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εκκενώσουμε τους ανθρώπους από το χαλυβουργείο Azovstal της Μαριούπολης», είπε αλλά πρόσθεσε ότι δεν θα «εισέλθει σε κανένα σχόλιο που θα μπορούσε να υπονομεύσει αυτή την πιθανότητα». Ο ΓΓ του ΟΗΕ είπε ακόμα ότι είχε «έντονες συζητήσεις» με τον πρόεδρο Ζελένσκι για να γίνει πραγματικότητα η εκκένωση της Μαριούπολης.

Ο Γκουτέρες ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι κακός και επανέλαβε ότι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.