«Σφυροκόπημα» από τη δεξιά της ΝΔ: «Το κλίμα στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης λίγο πριν το Συνέδριο είναι τόσο βαρύ όσον η ρήτρα αναπροσαρμογής της ΔΕΗ και οι αυξήσεις σε βασικά αγαθά»

(Πηγή: thefaq.gr)

Οι βουλευτές της ΝΔ που επισκέφθηκαν τις περιφέρειές τους πέρασαν δύσκολες ώρες καθώς έγιναν αποδέκτες των παραπόνων των ψηφοφόρων τους για την ακρίβεια που οι πολίτες θεωρούν υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημά τους. Έτσι όμως γίνεται το υπ’ αριθμόν ένα πολιτικό πρόβλημα της κυβέρνησης, η οποία δεν έχει τρόπο αντιμετώπισής του, ενώ και τα επικοινωνιακά πυρομαχικά της έχουν εξαντληθεί. Οι πολίτες αντιμετωπίζουν με ένα μείγμα οργής και ειρωνείας τη ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος ενώ οι εξωφρενικές αμοιβές των στελεχών της ΔΕΗ και του διευθύνοντος συμβούλου της τον οποίο καλύπτει πλήρως η κυβέρνηση επιδεινώνει το κλίμα. Οι αγρότες έχουν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.