Βάζει υποθήκη για παρέμβαση της Δκαιοσύνης και δικαίωση των πολιτών από το “αιματοκύλισμα” των λογαριασμών ρεύματος ο Αλ Τσίπρας: Στη ΡΑΕ για καταγγελία της αισχροκέρδειας

(Πηγή: thefaq.gr)

Την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας επισκέπτεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συνεργασία ενώ αναμένεται νομοθετική τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην πληρώσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής μέχρι να κριθεί η νομιμότητα της στα ελληνικά δικαστήρια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να θέσει στον πρόεδρο της ανεξάρτητης αρχής, Αθανάσιο Δραγούμα, το ζήτημα του ελέγχου των «ουρανοκατέβατων κερδών και της αισχροκέρδειας» των παρόχων ενέργειας που οδηγούν σε φουσκωμένους λογαριασμούς σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επαναφέρει στο τραπέζι το θέμα του υπολογισμού των υπερκερδών των επιχειρήσεων παραγωγής ενέργειας ασκώντας πίεση στον πρωθυπουργό που είχε δεσμευτεί από το βήμα της Βουλής… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.