Ελλάδα: Η Δυναστεία Μητσοτάκη συνεχίζεται από γενιά σε γενιά! Πως διορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Jr στο Ευρωκοινοβούλιο – Μισθός από 1700 – 7.700 ευρώ!

(Πηγή: thefaq.gr)

Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές του 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχόταν σε προεκλογική του ομιλία από τη Βόρεια Ελλάδα «πολλές και καλές νέες δουλειές για τα νέα παιδιά».

Φευ, δυο χρόνια μετά ο γιος του πρωθυπουργού, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento, έχει προσληφθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ισπανό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς.

– Διαβάστε: Σιγά μην τον έκανε και … ψυκτικό! Σε επίζηλη θέση στο Ευρωκοινοβούλιο διορίστηκε ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη! Πολάκης: Μητσοτακέϊκο και Ακροδεξιά πρέπει να φύγουν το συντομότερο να σωθεί η χώρα

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αρχικά προσελήφθη ως ασκούμενος στη θέση του διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.