«Καταπέλτης» ο Κύρτσος για διορισμό του Μητσοτάκη Junior στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Εγώ έδινα σκληρή μάχη να παραμείνω στο ΕΛΚ παρά την απαίτηση Μητσοτάκη για διαγραφή μου κι αυτός προωθούσε το γιο του!»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τη… Δυναστεία Μητσοτάκη μετά από το ρεπορτάζ-αποκάλυψη του Documento, για τον γιο του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος έχει προσληφθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον Ισπανό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς, σχολιάζει με δηκτική του ανάρτηση ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος.

-Διαβάστε: Ελλάδα: Η Δυναστεία Μητσοτάκη συνεχίζεται από γενιά σε γενιά! Πως διορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Jr στο Ευρωκοινοβούλιο – Μισθός από 1700 – 7.700 ευρώ!

Ο Γιώργος Κύρτσος, υπενθυμίζει τη «λύσσα» του Κυριάκου Μητσοτάκη για αποπομπή του ευρωβουλευτή από το ΕΛΚ – αίτημα το οποίο όμως δεν πέρασε, και τονίζει: «Εγώ έδινα σκληρή μάχη να παραμείνω στο ΕΛΚ παρά την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.