Αποκάλυψη: Με την ημερομηνία των πρόωρων επιστρέφει ο Μητσοτάκης από τις ΗΠΑ. “Πράσινο φως” η πρόσκληση στο Κογκρέσο, “μοντέλο” Μακρόν βλέπει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις ελληνικές κάλπες

(Πηγή: thefaq.gr)

«Καθώς ο κόσμος μας αντιμετωπίζει μια κομβική στιγμή στον αγώνα μεταξύ των δυνάμεων της δημοκρατίας και της απολυταρχίας, η διατλαντική συμμαχία παραμένει ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ελευθερίας στον κόσμο. Το Κογκρέσο και η χώρα μας ανυπομονούν να ακούσουν το μήνυμά σας για τις δημοκρατικές αξίες, καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε τη συνεργασία μας, να ενισχύουμε την ασφάλεια και την ελευθερία παγκοσμίως και να χτίζουμε ένα λαμπρότερο μέλλον για τα παιδιά μας».

Είναι το περιεχόμενο της επιστολής με την επίσημη πρόσκληση που απέστειλε η Νάνσι Πελόζι στο Μέγαρο Μαξίμου προς το Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Και δημιουργεί πράγματι πλείστα όσα ερωτηματικά η… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.