Εφιάλτης για Πέτσα, ο Μάριος Κάτσης! Βίντεο – “μαχαιριά”: «Αυτοί που κατηγορούσαν νυχθημερόν τον ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο της ελευθερίας του Τύπου, κατρακύλησαν στην 108η θέση»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τις δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «έλεγχο της ελευθερίας του Τύπου» υπενθυμίζει ο Μάριος Κάτσης σχετικά με την κατρακύλα της Ελλάδας στην ελευθερία του Τύπου στην 108η θέση.

Όπως αναφέρει ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο άλλοτε υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε κάνει λόγο σε μία από τις παρεμβάσεις του για «μια πολύ βαθιά πληγή στη διάκριση των εξουσιών και στη Δημοκρατία μας» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Επί των ημερών της διακυβέρνησης του κυρίου Τσίπρα υπήρχε ένα παρακράτος που είχε να κάνει με προσπάθεια άλωσης των ΜΜΕ και μια προσπάθεια δημιουργίας ενός καθεστώτος για να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.