“30 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δημοσιογράφος”! Συγκλονίζει ο Κώστας Αρβανίτης στο Ευρωκοινοβούλιο! Κατακεραυνώνει Μητσοτάκη με αναφορά στο δολοφονημένο Γ.Καραιβάζ αλλά και στις διώξεις Βαξεβάνη – Παπαδάκου και την παγίδευση Κουκάκη!

(Πηγή: thefaq.gr)

Τα ονόματα του δολοφονημένου Γιώργου Καραϊβάζ, των διωκόμενων Γιάννας Παπαδάκου & Κώστα Βαξεβάνη και του παρακολουθούμενου Θανάση Κουκάκη ακούστηκαν σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, απο τον Κώστα Αρβανίτη, την ημέρα μάλιστα που η Ελλάδα «γκρεμίστηκε» από την 70η στην 108η θέση (τελευταία από όλες τις χώρες της ΕΕ) του πίνακα Ελευθερίας του Τύπου των Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μιλώντας εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς / The Left στη συζήτηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου δεν αρκέστηκε σε γενικές επισημάνσεις αλλά αναφέρθηκε ονομαστικά σε λειτουργούς του Τύπου…. Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.