Ούτε λέξη από την ΕΣΗΕΑ για την κατρακύλα της Ελευθερίας του Τύπου και την επίθεση της κυβέρνησης στους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Η στυγερή δολοφονία του συναδέλφου έρχεται να προστεθεί στο θλιβερό απολογισμό των 44 δημοσιογράφων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ευρώπη από το 2015. Η στοχοποίηση των δημοσιογράφων και η παρεμπόδιση του έργου τους είναι προφανείς και μέσω της παρακολούθησης των συσκευών επικοινωνίας των συναδέλφων με τη χρήση κακόβουλου λογισμικού, μετά τις σχετικές αποκαλύψεις ότι στα «έξυπνα» τηλέφωνα 180 δημοσιογράφων σε όλον τον κόσμο έχει εγκατασταθεί, ερήμην τους, το λογισμικό κατασκοπείας Pegasus. Σχετικά περιστατικά έχουν αναφερθεί, μεταξύ άλλων, στην Ουγγαρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και το Αζερμπαϊτζάν αλλά και στην Ελλάδα, όπου διερευνώνται οι συνθήκες παρακολούθησης επικοινωνιών του συναδέλφου… Πηγή (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.