Ραγίζει καρδιές και σπάει την εύθραυστη “κρούστα” των νοικοκυραίων … με 198 λέξεις η μητέρα του Ζακ: Σκέφτομαι τον κοσμηματοπώλη να προσπαθεί να εξηγήσει στα εγγόνια του, τον μεσίτη στους συγκρατούμενούς του, σκέφτομαι τους “αθώους” αστυνομικούς”

(Πηγή: thefaq.gr)

Με ένα κείμενο 198 λέξεων η Ελένη Κωστοπούλου σχολιάζει την απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία του 33χρονου ακτιβιστή.

«Σκέφτομαι τον Ζακ ψηλά στον ουρανό να σκορπάει τόνους γκλίτερ παντού και αυτό να κολλάει και να μη ξεπλένεται με τίποτα. Θα παραμείνει σε όσους τον άγγιξαν, του μίλησαν, τον κοίταξαν, τον διάβασαν, τον υπερασπίστηκαν και τον σκέφτονται for ever and ever» σημειώνει και παραθέτει τις σκέψεις της για τους αστυνομικούς, τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη.

Υπενθυμίζεται πως, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών, χωρίς ελαφρυντικά, στον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη που καταδικάστηκαν για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Ωστόσο στη φυλακή θα οδηγηθεί μόνο ο μεσίτης καθώς ο ιδιοκτήτης… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.