Ραγδαία εξέλιξη που αλλάζει το ρου των πραγμάτων στην ΕΕ: Μελανσόν – Σοσιαλιστές – Κομμουνιστές και Πράσινοι συμφώνησαν για κοινή κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου! Φαβορί για πρωτιά το κοινό μπλοκ των προοδευτικών δυνάμεων και της Αριστεράς στη Γαλλία

(Πηγή: thefaq.gr)

«Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε τον Εμανουέλ Μακρόν»! Κοινό μπλοκ της αριστεράς στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου στη Γαλλία.

Το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS) και το κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς «Η Ανυπότακτη Γαλλία (LFI) κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για το σχηματισμό μιας συμμαχίας για τις κοινοβουλευτικές εκλογές του Ιουνίου, δήλωσε σήμερα στο ραδιοσταθμό Franceinfo το στέλεχος του LFI Αντριέν Κατενάνς.

«Μπορούμε να νικήσουμε και θα νικήσουμε τον Εμανουέλ Μακρόν και μπορούμε να το πράξουμε με μια κυβερνητική πλειοψηφία για ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα», δήλωσε ο Κατενάνς.

Όπως αναφέρει η Liberation σήμερα συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την κοινή κάθοδο των αριστερών κομμάτων σε 70 εκλογικές περιφέρειες. Ωστόσο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.