Απίστευτη υποκρισία της ΕΕ: Βάζει εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο αλλά ετοιμάζεται να το αγοράζει από … “τρίτους” (πχ Τουρκία, που δεν εφαρμόζει κυρώσεις στη Μόσχα)

(Πηγή: thefaq.gr)

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε δήλωση του Βλαντίμιρ Τζαμπάροφ, πρώτου αντιπροέδρου της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Άνω Βουλής της Ρωσίας, ότι η Ευρώπη θα συνεχίσει να αγοράζει πετρέλαιο μέσω τρίτων χωρών όταν θα εφαρμόσει το εμπάργκο.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν παρουσίασε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο το έκτο πακέτο κυρώσεων κατά της Μόσχας, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα σταδιακό εμπάργκο στις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Προτείνεται η απαγόρευση του ρωσικού πετρελαίου από την Ευρώπη, με πλήρη απαγόρευση εισαγωγής δια θαλάσσης και μέσω αγωγών διυλισμένου και αργού πετρελαίου. Αυτό θα γίνει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.