Ισοπεδωτικός ο Αλέξης Τσίπρας στον ALPHA: «Επιμένω σε εκλογές τώρα γιατί αυτή η κυβέρνηση θέλει να εξαντλήσει και το τελευταίο λεπτό της 4ετίας και να αφήσει πίσω της συντρίμμια. Tο ξέρω καλά… παρέλαβα συντρίμμια!» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ζητάμε εκλογές πριν αφήσει ο Μητσοτάκης συντρίμμια»! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, με επίκεντρο την ακρίβεια και τις αυξήσεις στην ενέργεια, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Θα κόψει τα «κλεφτόδεντρα» ο Μητσοτάκης;

Όσον αφορά στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης της ΝΔ περί επερχόμενης ανακούφισης από την ενεργειακή κρίση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διερωτήθηκε: «Τώρα, ξαφνικά, βρήκαν ”λεφτόδεντρα” στην κυβέρνηση;»

«Αν είναι μεγάλο το πακέτο αναρωτιέμαι αν βρήκαν ”λεφτόδεντρα” ξαφνικά. Γιατί 9 μήνες τώρα που έχει λεηλατηθεί κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση, κάθε φορά που μιλάμε για την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.