“Κάρφωμα” Μητσοτάκη και στην επιστολή παραίτησης του Γ. Κύρτσου στον Βέμπερ: “Αρνούμαι να παραμείνω σιωπηλός σε θέματα Ελευθερίας του Τύπου – Λυπάμαι που καλύπτετε τις μη φιλελεύθερες πρακτικές του κ. Μητσοτάκη.”

(Πηγή: thefaq.gr)

Στην ευρωομάδα που ανήκει το κόμμα του προέδρου Μακρόν έγινε δεκτός ο Γιώργος Κύρτσος, μετά την διαγραφή του από τη ΝΔ και την αναστολή ως μέλους για ένα έτος που του επιβλήθηκε από το ΕΛΚ.

Την παραίτησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπέβαλε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με γραπτή επιστολή του στον επικεφαλής της Κ.Ο. κ. Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος ευρωβουλευτής μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατίας, στην επιστολή παραίτησης επισημαίνει ότι η παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η δική απόφαση του προς τον Μάνφρεντ Βέμπερ για αποστέρησης των πολιτικών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.