Η Δύναμη Ζωής αταλάντευτα κατά της ιδιωτικοποίησης της περιοχής των Θεάτρων Βράχων – Ρένα Δούρου: “Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού”

(Πηγή: thefaq.gr)

Πρόκειται για την απόφαση που, ανατρέποντας την πρωτοβάθμια απόφαση, παραχωρεί σε ιδιώτες ένα μεγάλο πνεύμονα πολιτισμού και αθλητισμού. Ακριβώς το χώρο που φιλοξενεί το καταξιωμένο φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων» με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, όπως και χιλιάδες αθλούμενους/ες, παιδιά και ομάδες. Μια απόφαση που ζημιώνει το Ελληνικό δημόσιο, τους Δήμους, τους πολίτες και τους χρήστες των χώρων, μετά από δεκαετίες λειτουργίας προς όφελος όλων.

Η Δύναμη Ζωής στάθηκε και στέκεται αταλάντευτα στο πλευρό του δίκαιου αγώνα των δημοτών των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού, κατά των σχεδίων ιδιωτικοποίησης της περιοχής των Θεάτρων Βράχων του Λόφου Κοπανά. “Ήμασταν, είμαστε και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.