Ο διάλογος Τσίπρα με τους απολυμένους στα Λιπάσματα και Πετρέλαια Καβάλας: «Είμαι εδώ για να πω τα πράγματα με το όνομα τους. Εδώ και τρία χρόνια βιώνετε την εξαπάτηση, η Δικαιοσύνη όμως θα ξαναγυρίσει”

(Πηγή: thefaq.gr)

Ενθουσιώδη υποδοχή με αναμμένους πυρσούς και βροντοφωνάζοντας συνθήματα για τον αγώνα που συνεχίζουν να δίνουν, επεφυλαξαν εργαζόμενοι και απολυμένοι από τα Λιπάσματα Καβάλας και από τα Πετρέλαια Καβάλας στον Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Καπνεργάτη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε τα αιτήματά τους και συζήτησε μαζί τους, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στην Καβάλα.

«Είμαστε οι πρώτες ομαδικές απολύσεις της χώρας κ. Τσίπρα. Σας καλωσορίζουμε στην πόλη των ομαδικών απολύσεων» τόνισε στο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο εκπρόσωπος του σωματείου των Λιπασμάτων Καβάλας.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι η δικαιοσύνη θα επιστρέψει σε αυτό τον τόπο, οι νόμοι θα εφαρμοστούν, ο κάθε κατεργάρης, μικρός ή μεγάλος, θα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.