ΕΣΡ για γέλια και για κλάματα! 74,8% προβολή η ΝΔ – 16,2% ο ΣΥΡΙΖΑ! Ξεφτίλισαν τη δήθεν Ανεξάρτητη Αρχή, Κάτσης – Γκαρά στη Βουλή (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου εμφανίστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο πρόεδρος του ΕΣΡ αναφορικά με την Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα και τη χειραγώγηση των ΜΜΕ από το Μαξίμου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΡ πέταξε την μπάλα στην εξέδρα για την ποιότητα των τηλεοπτικών εκπομπών, λέγοντας ότι το κράτος δεν έχει αισθητικές προτιμήσεις και συνεπώς δεν μπορεί να καταδικάσει ένα κανάλι επειδή οι πολίτες προτιμούν να βλέπουν τα λεγόμενα «τηλεοπτικά σκουπίδια».

Την τεράστια ευθύνη κυβέρνησης και ΕΣΡ για τη μονομέρεια υπέρ της ΝΔ στα ΜΜΕ ανέδειξε ο Μάριος Κάτσης. Ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στην τεράστια μονομέρεια υπέρ της προβολής ΝΔ και κυβέρνησης, με μ.ο. 74,8% προβολής στα τηλεοπτικά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.