Η Δώρα Αυγέρη καταγγέλει την τραμπούκικη επίθεσή της από τον «τζάμπα μάγκα» Βασίλη Οικονόμου μέσα στη Βουλή! – «Θα υπάρξει παρέμβαση Τασούλα;»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την συμπεριφορά του Βασίλη Οικονόμου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων μέσα στη Βουλή, καταγγέλλει σε ανάρτησή της η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, χαρακτηρίζοντας την «τραμπούκικη».

Από τραμπουκισμό σε τραμπουκισμό το πάει ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου… Δε του έφτανε που προσέβαλλε χιλιάδες πολίτες όταν τους χαρακτήρισε «τζαμπατζήδες» που δεν πληρώνουν τον λογαριασμό του ρεύματος (ξαναλέμε, βουλευτής ενός κόμματος που χρωστάει εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο), τώρα σε ρόλο «τζάμπα μάγκα» επιτέθηκε από τη θέση του Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, όπως τονίζει η Δώρα Αυγέρη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρνούμενος… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.