Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στο διάγγελμα Μητσοτάκη: «Σήμερα παραδέχτηκε τα ψέματά του! Αφήνει ανέγγιχτη την αισχροκέρδεια και βγάζει χρήματα των φορολογουμένων για να καλύψει τα σπασμένα»

(Πηγή: thefaq.gr)

Με μία σκληρή ανακοίνωση σχολιάζει το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τους λογαριασμούς ρεύματος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός βγάζει χρήματα των φορολογουμένων για να καλύψει μέρος των σπασμένων από τα υπερκέρδη των εταιριών παραγωγής ρεύματος.

«Η πολιτεία επιστρέφει στον ατομικό τραπεζικό λογαριασμό κάθε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή πρώτης κατοικίας το 60% όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων που έχει υποστεί, αναδρομικά από τον Δεκέμβριο έως και τον Μάιο. Το όριο της έκτακτης αυτής αποζημίωσης θα είναι τα 600 ευρώ και θα αφορά όλους τους συμπολίτες μας με ετήσιο εισόδημα έως και 45.000 ευρώ», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο διάγγελμά του. Ποσά δηλαδή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.