Τσίπρας: “Απίθανο το μέγεθος της πολιτικής απάτης Μητσοτάκη με τα μέτρα, θα αποκαλυφθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς- Ομολόγησε ότι η ακρίβεια είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, τρεις μήνες πριν τον πόλεμο” …

(Πηγή: thefaq.gr)

Το μέγεθος της πολιτικής απάτης Μητσοτάκη από τα χθεσινά μέτρα που θα αποκαλυφθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των καταναλωτών, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που κάνει τη διαίρεση μετά τις διευκρινιστικές “παρεμβάσεις” του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης σήμερα το πρωί. Παράλληλα επισημάινει ότι ο Πρωθυπουργός ουσιαστικά ομολογεί μόνος του ότι η ακρίβεια είχε ξεκινήσει, με δικιά του ευθύνη, από πέρυσι τον Δεκέμβριο, τρεις ολόκληρους μηνες πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, τον οποίο επικαλείται ως αιτία της εκτόξευσης των τιμολογόων στην ενέργεια.

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για τα μέτρα-«ασπιρίνες» που εξήγγειλε χθες ο πρωθυπουργός και εξειδίκευσαν σήμερα οι υπουργοί της κυβέρνησής του για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.