Μετά τον γιο και την κόρη, τακτοποιήθηκε κι άλλο μέλος της οικογένειας του Πρωθυπουργού: Σύμβουλος με 2356 ευρώ το μήνα … η εταιρεία της Αλεξίας Μπακογιάννη στην Επιτροπή Κεφαλαιοαγοράς!

(Πηγή: thefaq.gr)

Χθες η μητέρα της (Ντόρα) και ο αδερφός της (Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης) ανέβαζαν δακρύβρεχτες αναρτήσεις για τα θύματα της Marfin πριν από 12 χρόνια, αλλά η ίδια μάλλον είναι σε άλλο mood! Η εταιρεία AIA Relate ανέλαβε χρέη συμβούλου με μηνιαίο μισθό 2.356 ευρώ

Συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου 2022 με ανάρτηση στη Διαύγεια έγινε γνωστό ότι η εταιρεία AIA Relate της Αλεξίας Μπακογιάννη ανέλαβε σύμβουλος επικοινωνίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για ένα χρόνο έναντι αμοιβής 2.356 ευρώ το μήνα.

Το θέμα δεν έχει να κάνει με ποιες επαγγελματικές δραστηριότητες επέλεξε να ασχοληθεί η Αλεξία Μπακογιάννη,  μέλος μια ισχυρής πολιτικής οικογένειας, αλλά με το κατά πόσο η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.