Κατά του κόμματος του Φρ. Μιττεράν στις Γαλλικές εκλογές τάχθηκε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης: “Στο δίλημμα Μελανσόν( κοινό μέτωπο με Σοσιαλιστές) ή Μακρόν, εγώ είμαι 100% Μακρόν”

(Πηγή: thefaq.gr)

Και εναντίον του αδερφού (του) ιστορικού Γαλλικού Κόμματος τάχθηκε ο νέος προεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νικος Ανδρουλάκης! Σε μια απίστευτη, για έναν διάδοχο του χώρου που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, τοποθέτηση…

Αρνητικά λοιπόν τοποθετείται η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στην απόφαση του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος να συνεργαστεί με την “Ανυπόταχτη Γαλλία” του Ζακ- Λυκ Μελανσόν. Έτσι, συμπλέει με τη στάση στελεχών της “δεξιάς πτέρυγας” του ΚΙΝΑΛ με προεξάρχοντα τον βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο που ήδη έχει επισημάνει ότι η απόφαση του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος για κοινή κάθοδο με Μελανσόν, Οικολόγους και Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου στη Γαλλία «ακυρώνει τη μεγαλειώδη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.