Στον Γιάννη Βαρδινογιάννη το 30% της ΕΛΛΑΚΤΩΡ μία από τις δύο μεγαλύτερες κατασκευαστικές, από τους εφοπλιστές Μπάκο – Καυμενάκη! Στα σκαριά συνεργασία με Ολλανδικό κολοσσό

(Πηγή: thefaq.gr)

Εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά περίπου 30% που κατέχουν στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ οι εφοπλιστές Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η συζητούμενη συμφωνία προβλέπει την πώληση των μετοχών που κατέχουν οι εφοπλιστές, μέσω Greenhill Investments Limited, Kiloman ή άλλων εταιρειών σε εταιρεία συμφερόντων Βαρδινογιάννη, έναντι τιμήματος της τάξης των 1,75 ευρώ ανά μετοχή (185 εκ ευρώ).

Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν σε δεύτερο χρόνο και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι δύο πλευρές να αναπτύξουν περαιτέρω συνέργειες με αιχμή την πράσινη ενέργεια.

Σε εξέλιξη φέρεται να βρίσκεται η εξέταση των νομικών εγγράφων, προκειμένου να υπογραφεί δεσμευτική συμφωνία. Αν δεν υπάρξουν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.