Καταπέλτης ο ΣΥΡΙΖΑ για τις “μουφιές” Μητσοτάκη με το ρεύμα: Η κυβέρνηση διατηρεί τη ληστρική ρήτρα Μητσοτάκη – Επικοινωνιακή φούσκα τα 600 ευρώ

(Πηγή: thefaq.gr)

«Οι σημερινές δηλώσεις των υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως και το χθεσινό διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη, συνιστούν ξεκάθαρη ομολογία ότι επί 9 μήνες τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υφίστανται μία ακραία λεηλασία του εισοδήματός τους με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης», αναφέρουν σε κοινή γραπτή δήλωσή τους οι τομεάρχες Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου και Σωκράτης Φάμελλος.

«Εκτός από την κυνική αυτή ομολογία, τα όσα ανακοινώθηκαν αποτελούν συνέχιση της πολιτικής που στηρίζει και επιδοτεί την αισχροκέρδεια των εταιρειών παραγωγής ενέργειας, τροφοδοτώντας τα υπερκέρδη τους από την τσέπη των πολιτών, τον Κρατικό Προϋπολογισμό και τους πόρους του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης»,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.