Στον λαϊκισμό και την υστερία κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε ο Μητσοτάκης για να κουκουλώσει τη δημοσκοπική κατρακύλα, τον φόβο του και την έλλειψη λύσεων! Προεκλογική γυμναστική στο Συνέδριο

(Πηγή: thefaq.gr)

Φοβισμένος, ανασφαλής, παρωχημένος, παρουσιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ. Χωρίς εμπνεύσεις με τον γνωστό ισοπεδωτικό λόγο για τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά χωρίς επιχειρήματα, πούλησε λαϊκισμό και οπαδιλίκι στο γαλάζιο ακροατήριο αντί να δώσει όραμα, σχέδιο για το πως θα αντιμετωπίσει την δημοσκοπική καθίζηση και την οργή του κόμσου. Έμοιαζε περισσότερο με οργανωτή εξέδρας παρά με πολιτικό ηγέτη κόμματος.

Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου κήρυξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αυτοαποθεώνοντας την κυβέρνησή του για τα πεπραγμένα της αυτά τα τρία χρόνια. Ο πρωθυπουργός σε μία προσπάθεια να φρενάρει τη δημοσκοπική κατάρρευση της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.