“Μηνύματα” Τζανακόπουλου με πολλούς αποδέκτες: «Ο Τσίπρας δεν αμφισβητείται από κανέναν – Ο Ν. Ανδρουλάκης τί λέει για το πλαφόν του ηλεκτρικού ρεύματος, για τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας;…»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Ο πολιτικός μας στόχος είναι να μεγαλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να ενισχυθεί, να έρθει σε επαφή με όσους πολίτες θέλουν να δώσουν τη μάχη όχι μόνο για την πολιτική αλλαγή και ήττα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας», τόνισε ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ρ/στ Alpha 98,9 το μεσημέρι της Κυριακής.

«Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι αποτυχημένη και οδηγεί σε πολλαπλές κρίσεις την ελληνική κοινωνία», διεμήνυσε.

«Στις 15 Μάη ψηφίζουμε για πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή σε μια πρωτόγνωρη πολιτική διαδικασία για τα ελληνικά δεδομένα. Τα περίπου 65.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.