Εκεί που τον … πονάει! Πληρωμένη απάντηση Κοτζιά στο παραλήρημα Μητσοτάκη: “Τον καλώ να άρει την σε βαρος μου λογοκρισία, την ύβρη εκ του ασφαλούς, και να επιτρέψει στη δημοσια τν να του απαντήσω”

(Πηγή: thefaq.gr)

Σε ένα κρεσέντο χυδαιολογίας και διχαστικού λόγου αναλήθηκε και στην δεύτερη ομιλία του, στο κλείσιμο του τριήμερου Συνεδρίου της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Στην πρσοπάθειά του να αντιστρέψει το σαφέστατα αμήχανο και ηττοπαθές κλίμα ανάμεσα στους Συνέδρους και το γαλάζιο ακροατήριο, συνέπεια και της δημοσκοπικής κατρακύλας της κυβέρνησης, ο Κυρ. Μητσοτάκης προέβη σε ένα ακόμα παραλήρημα απίθανων επιθεσεων και κατηγοριών κατά της αντιπολίτευσης, χωρίς επιχειρήματα αλλά με φίρδην μίγδην ανορθολογικές αναφορές και ύβρεις: «Σκεφθείτε πως θα ήταν τα πράγματα με την κ. Χριστοδουλοπούλου στον Έβρο, τον κ. Πολάκη στην πανδημία, τον κ. Βαρουφάκη στην οικονομία, το δίδυμο Κοτζιά-Καμμένου στα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.