Πανστρατιά αύριο έξω από το ΣτΕ που θα κρίνει αν το νερό (ΕΥΔΑΠ) θα παραμείνει Δημόσιο αγαθό ή θα πάει κι αυτό σε κανά “περίεργο” fund όπου απασχολούνται κυβερνητικοί γόνοι …

(Πηγή: thefaq.gr)

Ηομαλή και αδιάλειπτη υδροδότηση της πρωτεύουσας και του Λεκανοπεδίου Αττικής, απειλείται με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να παραχωρήσει σε ιδιώτες με ΣΔΙΤ τη Διαχείριση, Λειτουργία και συντήρηση του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος (Ε.Υ.Σ.) Αθήνας επισημαίνει η Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας Διαχείρισης του Νερού.

Η Πρωτοβουλία καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στις 9:30 έξω από το ΣτΕ, όπου θα συζητηθεί η προσφυγή των Συλλόγων της ΕΥΔΑΠ και πολιτών κατά της παράδοσης μέσω ΣΔΙΤ σε ιδιώτες του ΕΥΣ Αττικής.

Η παράδοση σε ιδιώτες του Εξωτερικού Υδροδοτικού Συστήματος μέσω ΣΔΙΤ, αποτελεί, όπως επισημαίνει, περαιτέρω τεμαχισμό της ενιαίας διαχείρισης του κύκλου του νερού της Αττικής και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση των… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.