Αλέξης Τσίπρας από τα Χανιά για τις εκλογές της 15ης Μάη: «1.000 τμήματα από τον Έβρο έως την Γαύδο! Κάνουμε πράξη την επιθυμία του λαού για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή και την κοινωνία»

(Πηγή: thefaq.gr)

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη την Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια στάση στην κεντρική πλατεία στις Καλύβες του Αποκόρωνα Χανίων, όπου συνομίλησε με κατοίκους αλλά και εθελοντές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που προετοιμάζονται για την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισε την διαδικασία πρωτόγνωρη και όπως είπε «βασίζεται στη δυνατότητα των εθελοντών μας και των μελών μας να στήσουν μια άρτια διαδικασία, αδιάβλητη, σε όλη την Ελλάδα με 1.000 τμήματα από τον Έβρο έως την Γαύδο».

Όπως υπογράμμισε με την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής «κάνουμε πράξη την απόφαση του Συνεδρίου μας να δυναμώσουμε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.