“Βόμβα” από τη «δημοκρατία» : “Ο Μητσοτάκης πάγωσε το πρόστιμο στον γιατρό Καρνέση σύζυγο της Ράικου για συνταγογραφήσεις φαρμάκων της Novartis και καταργεί την Ανεξάρτητη Αρχή που το επέβαλλε” !

(Πηγή: thefaq.gr)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία», η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει καταγγελθεί στις Βρυξέλλες για μεθοδεύσεις συγκάλυψης του σκανδάλου της Novartis και για διώξεις δημοσιογράφων αλλά και της Εισαγγελέως που το ερεύνησαν και το αποκάλυψαν, όχι μόνον πάγωσε το πρόστιμο ύψους 1.410.727 ευρώ σε βάρος του γιατρού Λάζαρου Καρνέση, συζύγου της εισαγγελέως Ε. Ράικου για τις παράνομες συνταγογραφήσεις σκευασμάτων της Novartis, αλλά … καταργεί και την ανεξαρτητη αρχή που επέβαλλε την ποινή!

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο dimokratianews.gr :

Είναι πλέον σαφές πως το επιτελικό κράτος δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από μια επικοινωνιακή φωτοβολίδα, που χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.