Γιατί ως γνωστόν η Δικαιοσύνη είναι και τυφλή (δεν βλέπει τα βίντεο με τους ξυλοδαρμούς φοιτητών από ΜΑΤ) και κουφή (δεν ακούει τις κραυγές πόνου): Ναι από το ΣτΕ στην Αστυνομία στα Πανεπιστήμια

(Πηγή: thefaq.gr)

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις προσφυγές δέκα πανεπιστημιακών συλλόγων (διδασκόντων, φοιτητών και διοικητικών υπαλλήλων) από επτά πανεπιστήμια της χώρας, όπως και ακόμη δεκάδων πανεπιστημιακών που είχαν καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης της κυβέρνησης για την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, με κεντρικό επιχείρημα την κατάργηση του αυτοδιοίκητου χαρακτήρα των σχολών.

Ούτε ακούει (τις κραυγές “πονάω” των φοιτητών που υπέστησαν τον βάναυσο βασανισμό από τα ΜΑΤ) , ούτε βλέπει (τα δεκάδες βίντεο με την βάρβαρη εισβολή στο ΑΠΘ και τους φοιτητές να ξυλοκοπούνται και να σέρνονται στα σκαλοπάτια σαν σακιά από πατάτες), το ΣτΕ!

Η Ολομέλεια του ανωτάτου δικαστηρίου έκρινε κατά πλειοψηφία ότι δεν παραβιάζεται η ακαδημαϊκή ελευθερία και το αυτοδιοίκητο των ΑΕΙ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.