Αίσχη των ΜΑΤ στο ΑΠΘ: Ξαναζωντανεύει το παρακράτος Γκοτζαμάνη με τον υιό Μητσοτάκη! Ποιος είναι ο μυστηριώδης μεσήλικας που προκαλεί τα ΜΑΤ και μετά εξαφανίζεται ήσυχος – ήσυχος δίνοντας αναφορά στο κινητό; (Video)

(Πηγή: thefaq.gr)

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media από την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε φοιτητές στο ΑΠΘ προκαλούν σοβαρά ερωτήματα.

Όπως επισημαίνουν εκείνοι που τα έχουν ανεβάσει, σε μια τουλάχιστον από τις περιπτώσεις εμφανίζεται ένας μεσήλικας άνδρας να φωνάζει και προκαλεί τα MAT προσπαθώντας να αποσπάσει μέρος της εξάρτυσης τους και στη συνέχεια να αποχωρεί σαν κύριος, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ ορμούν προς τους φοιτητές και αρχίζουν να τους χτυπούν αλύπητα.

Ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας, διερωτώνται οι χρήστες του Twitter. Ακόμη περισσότερη εντύπωση προκαλεί δεύτερο βίντεο που έχει τραβηχτεί πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης των ΜΑΤ στους φοιτητές. Στο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.