Καταπέλτες Spiegel – Τουλουπάκη: Η διαφθορά στην Ελλάδα ευδοκιμεί ανεξέλεγκτα – Μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τη συντηρητική κυβέρνηση, η κατεύθυνση της έρευνας άλλαξε. Ξαφνικά οι κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι

(Πηγή: thefaq.gr)

Η έρευνά του σκανδάλου της Novartis άλλαξε το καλοκαίρι του 2019 όταν «ήρθε σε σύγκρουση με τα ισχυρά πολιτικά συμφέροντα της χώρας. Οι εμπλεκόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να σταματήσουν την έρευνα και να τιμωρήσουν εμένα και τους συναδέλφους μου». Με αυτά τα λόγια η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη περιέγραψε στο Spiegel, την διαδρομή του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας στη χώρα μας.

«Η Ελένη Τουλουπάκη είναι η πιο γνωστή εισαγγελέας στην Ελλάδα. Η 57χρονη θεωρούνταν ορκισμένη μαχήτρια κατά της διαφθοράς και διερεύνησε μερικές από τις μεγαλύτερες οικονομικές υποθέσεις σε ελληνικά δικαστήρια.» Έτσι προλογίζει την πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς που συνέδεσε το όνομά της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.