Απάντηση που κλείνει στόματα (του Μητσοτάκη και των «πραιτωριανών» του) από τους Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα: «Η ελληνική κυβέρνηση να επικεντρωθεί στην επίλυση των πολύ σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι»

(Πηγή: thefaq.gr)

Μεγαλοπρεπές ξεμπρόστιασμα των «Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με το «τραμπικό» πρόσωπο που έδειξε, στέλνοντάς τους επιστολή διαμαρτυρίας μετά τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας ως προς την αξιολόγηση της Ελευθερίας του Τύπου!

Οι «Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα» και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας τους, Κριστόφ Ντελουάρ επεφύλασσε στην κυβέρνηση απάντηση-«καταπέλτη», τονίζοντας:

«Αντί να επικρίνει τον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου, που είναι απλώς ένα όργανο μέτρησης, η ελληνική κυβέρνηση καλύτερα να επικεντρωθεί στην επίλυση των πολύ συγκεκριμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι».

Ο ίδιος συνεχίζοντας να κατακεραυνώνει το Μαξίμου σημειώνει ότι το χάσμα μεταξύ όσων υποστηρίζει η ελληνική κυβέρνηση περί διεθνών δεσμεύσεών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.