Νίκος Παππάς την επαύριο του μεγάλου προσωπικού θριάμβου του Αλέξη Τσίπρα: “Μιλάμε για μία νέα πολιτική πραγματικότητα που έχει φέρει εκνευρισμό στη Νέα Δημοκρατία και στα μέσα ενημέρωσης που δεν κρύβουν την προτίμησή τους…”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Έχει ανοίξει η βεντάλια του κόσμου που συσπειρώνουμε και το στοίχημα της επόμενης περιόδου είναι η ενδυνάμωση της εκπροσώπησής μας στους χώρους δουλειάς, στα συνδικάτα, στην αυτοδιοίκηση και στη νεολαία, έτσι ώστε να έχουμε ισχυρούς κοινωνικούς αισθητήρες», είπε Στο Κόκκινο και στον Γιώργο Τραπεζιώτη, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Νίκος Παππάς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 είχε 30.000 μέλη και τώρα έχει 172.000. Πρόκειται για εμφατικό πολιτικό γεγονός και αλλαγή ιστορικών διαστάσεων»

«Η διαδικασία εκλογής συνέδρων για την Κεντρική Επιτροπή και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ πήγε καταπληκτικά και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Είναι το επιστέγασμα μιας διαδικασίας που έχει ξεκινήσει από τα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.