Κορυφαίος πολιτικός συντάκτης στα “ΝΕΑ” : Ο Τσίπρας πολιτικά έβαλε την κυβέρνηση στις κάλπες – Το κοινωνικό πρόβλημα θα “αγριέψει” το καλοκαίρι … (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Την εκτίμησή του πως ένα μεγάλο κομμάτι όσων ψήφισαν την Κυριακή (15/05) στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ήθελε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη έκανε μέσω του The Caller WEB TV και της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά, ο πολιτικός συντάκτης στα «ΝΕΑ» Δημήτρης Μανιάτης.

Σημείωσε πως πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας πέτυχε τον στόχο του και κατάφερε να βάλει την κυβέρνηση στην κάλπη, ενώ σε ό, τι αφορά στα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής ανέφερε πως τα αποτελέσματα δείχνουν σαρωτική επικράτηση των Προεδρικών και των υποομάδων τους καθώς και υποχώρηση της μειοψηφίας.

Ο Δημήτρης Μανιάτης προέβλεψε ότι το κοινωνικό πρόβλημα θα «αγριέψει» το καλοκαίρι κι αυτό είναι ένα θέμα που… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.