Ευρωβαρόμετρο: «Χαστούκι» στον πολεμοχαρή Μητσοτάκη από τους πολίτες! Πάνω από τους μισούς (66%) διαφωνούν με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην Ουκρανία

(Πηγή: thefaq.gr)

Ισχυρό «χαστούκι» στον… «πολεμοχαρή» πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αποτελούν τα αποτελέσματα του ευρωβαρόμετρου σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στον πόλεμο στην Ουκρανία. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση επέλεξε αντί της ανθρωπιστικής βοήθειας – δείγμα αλληλεγγύης προς τον ουκρανικό λαό που έχουν δείξει πολλές χώρες αλλά και η ελληνική κοινωνία – να στείλει όπλα και πολεμικό υλικό. Συγκεκριμένα, τουλάχιστον δύο μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 μετέφεραν χιλιάδες καλάσνικοφ μαζί με πυρομαχικά, τα οποία είχαν κατασχεθεί τον Νοέμβριο του 2013 από πλοίο στα ανοιχτά της Ρόδου.

Σύμφωνα με το ευρωβαρόμετρο για τον Απρίλιο, το 66% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.