Ελληνική κυβέρνηση: Ψεύτες και “ρουφιάνοι” με την σφραγίδα της google! Κρατικοί φορείς στην Ελλάδα έχουν το λογισμικό παρακολούθησης Predator

(Πηγή: thefaq.gr)

Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει να επιμένει ότι δεν έχει προμηθευτεί το λογισμικό παρακολούθησης Predator, η Google, η κορυφαία μηχανή αναζήτησης τη διαψεύδει καθώς αναφέρει ότι η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που το έχουν προμηθευτεί.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης που αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούνταν «Πλέον και η Google αναφέρει επίσημα ότι το λογισμικό παρακολούθησης Predator έχει πουληθεί σε κρατικούς φορείς στην Ελλάδα και μάλιστα ως λογισμικό επιμόλυνσης και κινητών Android. Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι δεν έχει προμηθευτεί το Predator».

Πλέον και η Google αναφέρει επίσημα ότι το λογισμικό παρακολούθησης Predator έχει πουληθεί σε κρατικούς φορείς… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.