Κανείς δεν παίρνει πλέον στα σοβαρά τις δηλώσεις Οικονόμου! Χρ Κοραή στο Newpost: Έρχεται μπαράζ ανακοινώσεων Μητσοτάκη για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Αύγουστο οι αποφάσεις για τις πρόωρες – Το σενάριο του Σεπτεμβρίου για να χωρέσουν 3 κάλπες

(Πηγή: thefaq.gr)

Μπορεί να δήλωσε το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τη Θεσσαλονίκη, ότι «Οι εκλογές θα γίνουν το 2023», αλλά φαίνετα ότι ουδείς πλέον λαμβάνει σοβαρά τις ανακοινώσεις του, ούτε καν οι προσκείμενοι στο Μαξίμου δημοσιογράφοι!

Με ρεπορτάζ, το απόγευμα της Παρασκευής στο newpost.gr, η Χριστίνας Κοραή, γνωστή ως από τους πολιτικούς συντάκτες που συνομιλούν προσωπικά με τον Πρωθυπουργό, επαναφέρει τα σενάρια που βγήκαν χθες ως “διαρροές” σε φιλοκυβερνητικά Μεσα (in.gr, Live News – MEGA, newsit.gr κλπ ), πέρι πρόωρων εκλογών το Φθινόπωρο, με πιθανότερη ημερμηνία διενεργειας στις 2 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμενα αναφέρει στο newpost.gr η δημοσιογράφος:

Αρχίζει… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.