Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Παίρνει πίσω δωρεά 4 εκατ. ευρώ στο υπουργείο Πολιτισμού λόγω «αδράνειας για έργα προστασίας αρχαιολογικών ευρυμάτων»

(Πηγή: thefaq.gr)

Ανάκληση δωρεάς 4 εκατ. ευρώ στο υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο καταγγέλλει τεράστιες καθυστερήσεις και αδράνεια για την δημιουργία έργου που αφορά σε προστασία αρχαιολογικών ευρημάτων. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ύστερα από πέντε χρόνια συνεχών καθυστερήσεων και αδράνειας από πλευράς των αρμόδιων φορέων αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ανάκληση της δωρεάς του, με αντικείμενο τη χρηματοδότηση εκπόνησης μελέτης, κατασκευής και προμήθειας εξοπλισμού του «Εκθεσιακού Κτιρίου – Κέλυφος Πολυανδρίου». Η δωρεά εστίαζε στην ανάδειξη και προστασία των αρχαιολογικών ευρημάτων της περιοχής του Φαληρικού Όρμου, τα οποία ήρθαν στο φως από τις ανασκαφικές έρευνες κατά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.