«Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη από τύχη ζούμε. Δε μπορεί οι ζωές των απλών ανθρώπων να συνθλίβονται υπό το βάρος της υγειονομικής κατάρρευσης μετά από 2 χρόνια πανδημίας»: «Πυρά» Δώρας Αυγέρη κατά κυβέρνησης για τον θάνατο του 43χρονου στο «Παπανικολάου»

(Πηγή: thefaq.gr)

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 43χρονου άνδρα στο νοσοκομείο Παπανικολάου, τον οποίο άφησαν να πεθάνει πάνω σε μια καρέκλα στα επείγοντα, παρά τις εκκλήσεις του να τον εξετάσουν περαιτέρω επειδή πονούσε αφόρητα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη βλέπει ξεκάθαρη κυβερνητική ευθύνη, καθώς «η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες για την υποστελέχωση και κατάρρευση του ΕΣΥ, την ώρα μάλιστα που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει την υγεία», όπως τονίζει.

«Φαίνεται πως στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη από τύχη ζούμε. Δεν μπορεί, όμως, οι ζωές των απλών, καθημερινών ανθρώπων να συνθλίβονται υπό το βάρος της υγειονομικής κατάρρευσης μετά από δύο χρόνια πανδημίας», σημειώνει με… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.