Καταγγέλλει την Ανακρίτρια για τη Novartis ο Παπαγγελόπουλος: «Aποφεύγει χωρίς αιτιολογία να εξετάσεις σημαντικότατους μάρτυρες και ντοκουμέντα»

(Πηγή: thefaq.gr)

Όπως επισημαίνουν οι συνήγοροι του πρώην Αν Υπ Δικαιοσύνης, η ανακρίτρια για την υπόθεσή του αρνείται να εξετάσει αποδεικτικά μέσα, μάρτυρες και έγγραφα, παρά το αιτιολογημένο αίτημα του πελάτη τους! Τα αποδεικτικά αιτήματα δεν στοχεύουν μόνο στην υπεράσπισή του, αλλά είναι πρωτίστως στοχεύουν στην αποκάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας, τονιζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα, καταγγέλλουν ότι η ανακρίτρια της υπόθεσης «αρνείται σκοπίμως την ικανοποίησή τους», καθώς όπως αναφέρουν «αποφεύγει χωρίς αιτιολογία να εξετάσεις σημαντικότατους μάρτυρες», αλλά και να ενταχθεί στη δικογραφία το ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης όπου προκύπτουν ξεκάθαρα οι παραδοχές του Κωνσταντίνου Φρουζή ότι η Novartis δωροδοκούσε Έλληνες υπουργούς, αλλά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.