Μετά τη ΔΕΗ, «golden boys» του Μητσοτάκη και στο Χρηματιστήριο Αθηνών; Καταγγελία-«φωτιά» για πλουσιοπάροχα πακέτα αποχώρησης 

(Πηγή: thefaq.gr)

Στη χώρα του Μητσοτάκη, διορίζουν παντού δικά τους «παιδιά» με υπέρογκους μισθούς και μετά «μιλάνε οι χορτάτοι στους πεινασμένους για τις καλύτερες εποχές που θα έρθουν»… Μετά τη ΔΕΗ, καταγγελίες για golden boys έρχονται στο φως της δημοσιότητας και για το Χρηματιστήριο Αθηνών!

Συγκεκριμένα, με μία οργισμένη ανακοίνωση οι εργαζόμενοι στο Χρηματιστήριο Αθηνών καταγγέλλουν τις πρακτικές της νέας διοίκησης, επικεφαλής της οποίας τέθηκε πρόσφατα ο Γιάννος Κοντόπουλος, εκλεκτός του οικονομικού συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξη Πατέλη.

Το σωματείο εργαζομένων στον όμιλο επιχειρήσεων της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. τονίζει ότι «με μία πρωτοφανή κίνησή της η διοίκηση της εταιρείας ATHEX ανατρέπει πρακτικές δεκαετιών… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.