Οργισμένη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ μετά την γνωστοποίηση από τον επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου ότι στέλνουμε βαρέα όπλα στην Ουκρανία: “Το μάθαμε από τρίτη χώρα – Να δώσουν εξηγήσεις στη Βουλή”

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Τομεάρχες Εθνικής Άμυνας, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας αλλά και ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος ασκεί δριμεία κριτική στη κυβέρνηση και στο γεγονός ότι μάθαμε από τον υπουργό Άμυνας άλλης χώρας ότι η Ελλάδα συνέβαλε ακόμα μία φορά στρατιωτικά με όπλα στην Ουκρανία. Από τον ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε και επίκαιρη ερώτηση προς απάντηση στη Βουλή.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Σε χθεσινή δήλωσή του ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Όστιν αποκάλυψε ότι “σήμερα πολλές χώρες ανακοίνωσαν νέες δωρεές κρίσιμων συστημάτων πυροβολικού και πυρομαχικών, μεταξύ αυτών η Ιταλία, η Ελλάδα, η Νορβηγία και η Πολωνία”. Πληροφορηθήκαμε έτσι από τον υπουργό μιας τρίτης χώρας ότι η χώρα μας έχει ανακοινώσει την αποστολή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.